Over het NK

Sinds 2012 is dit een terugkerend fenomeen wat ieder jaar groter, spannender en vooral gezelliger wordt! Het NK wordt georganiseerd door de Nederlandse Keezbord Organisatie (N.K.B.O.), de bond, die ervoor zorg draagt dat het NK eerlijk verloopt en voor iedereen een onvergetelijk evenement is. Dit jaar spelen we voor het eerst in Limmen.

koning-dag-848

Tijdens het NK worden er voorrondes gespeeld waarin om een finaleplek wordt gekeezd. Per voorronde kunnen er 80 teams worden ingeschreven. Na de laatste voorronde worden de geplaatste teams bekend gemaakt en krijgen de teams die de finale hebben gehaald een uitnodiging.

scoreboardTijdens de voorrondes en de finale wordt gespeeld volgens de door de NKBO vastgestelde spelregels. Lees deze dus goed door! Gedurende de hele middag kun je de tafelindeling en de stand terugvinden op het scherm in de zaal.

Iedereen die kan Keezen mag zich opgeven voor de kampioenschappen, maar om het voor iedereen een leuke ervaring te maken zijn er een aantal regels waar iedereen zich aan moet houden. Deze kun je vinden op de pagina reglement.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de voorrondes en wie weet ga jij met de titel Nederlands Kampioen Keezen naar huis!