Duitsland vs Nederland 2018

21, 22 en 23 september: Duitsland vs  nederland

In het weekend van 21, 22 en 23 september vindt het eerste Keeztoernooi in Europees verband plaats! Dit toernooi vindt plaats in de Domstad Keulen (Duitsland).

Vanuit Nederland kunnen er twintig teams van 2 personen deelnemen en hopelijk nemen wij de wisselbeker mee terug naar Nederland! De organisatie is in handen van keezbord.nl in samenwerking met de Duitse fanclub van het befaamde Keezspel.

Inschrijven

Je kunt je (per team van 2) inschrijven via de volgende link:
https://keezdrive.keezbord.nl/keezdrive/participantreg?event=47

Programma

Vertrek: We gaan met de bus vanaf opstapplaats station Uitgeest. Vertrek naar Keulen op vrijdagavond 21 september 19.00 uur. We overnachten in een hotel vlak aan de Rijn, waar ook het toernooi zal plaatsvinden. U verblijft in een mooie tweepersoons kamer.

Zaterdagochtend: Op zaterdagmorgen gaan we per bus naar Keulen voor een bezoek aan de Keulse dom (er in, en er op!). Deze rondleiding duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Hierna bezoeken we één van de beroemde Keulse brouwhuizen, met de mogelijkheid om wat te eten en te drinken. Hierna nemen we weer de bus terug naar het hotel.

Zaterdagmiddag: Om 15.00 uur start het toernooi: We spelen twee ronden, waarna we gaan eten en wat nader kennis maken met onze tegenspelers. U kunt zich opgeven voor het gezamenlijk buffet, dit kost 21,- p.p. Na de maaltijd spelen we de laatste drie ronden van het eerste Europese Keeztoernooi. Hierna is er de mogelijkheid om na te praten drankje te drinken, etc.

Zondagochtend: Op zondagmorgen na het ontbijt nemen we weer de bus naar Nederland.

Kleding

Het kledingvoorschrift voor dit weekend is makkelijk: Oranje!

Wie zoeken we?

Gezellige peren die zin hebben om de wisselbeker te veroveren op onze oosterburen. Mensen die vooral lol in het spel hebben en uit zijn op een gezellig gezamenlijk weekendje weg.

Die beker moet wel mee terug, anders gaan ze daar straks het altijd mooie “auf wiedersehen” voor ons zingen. We gaan uit van een gezellig weekend waar we leuke mensen mogen ontmoeten voor een gezellig potje Keezen.

Kosten

De kosten voor het weekend bedragen €165,00 per persoon, hiervoor krijgt u de busreis van en naar Keulen, twee overnachtingen in een tweepersoonskamer (o.b.v. een tweepersoons bezetting). Inclusief lakens en handdoeken, ontbijt en deelname aan het toernooi en rondleiding in en op de Dom.

Had ik al gezegd dat die wisselbeker wel mee terug moet, zodat wij dan het altijd mooie “Schade Deutschland – alles ist vorbei!” mogen zingen!?

Inschrijven

Je kunt je (per team van 2) inschrijven via de volgende link: https://keezdrive.keezbord.nl/keezdrive/participantreg?event=47