Duitsland vs Nederland 2019

27, 28 EN 29 SEPTEMBER: DUITSLAND VS  NEDERLAND

In het weekend van 27, 28 en 29 september vindt het tweede Keeztoernooi in Europees verband plaats! Het vindt plaats in de Domstad Keulen (Duitsland).

Vanuit Nederland kunnen er twintig teams van 2 personen deelnemen. Hopelijk nemen wij de wisselbeker weer mee terug naar Nederland!

De organisatie is in handen van Keezbord.nl in samenwerking met de Duitse fanclub van het befaamde Keezspel.

Heb je vragen? Stel ze gerust via: keezdrive@keezbord.nl – Meer info over het weekend vind je onderaan deze mail!

Programma

Vertrek: Vrijdag 27 september.

We gaan met de bus vanaf opstapplaats station Uitgeest (19.00) uur, Utrecht (20.00) uur en Eindhoven (21.00 uur) naar Keulen.

We overnachten in Deutsche Rheinschiffahrt, vlak aan de Rijn, waar ook het toernooi zal plaatsvinden. U verblijft in een mooie tweepersoons kamer.

Zaterdagochtend: Op zaterdagmorgen gaan we per bus naar de Rijn. Daar maken we met z’n allen een reisje langs de Rijn, hierna bezoeken we één van de beroemde Keulse brouwhuizen, met de mogelijkheid om wat te eten en te drinken. Hierna nemen we weer de bus terug naar het hotel.

Zaterdagmiddag om 15.00 uur start het toernooi:

We spelen twee ronden, waarna we gaan eten (bij de prijs inbegrepen) en wat nader kennismaken met onze tegenspelers. Na de maaltijd spelen we de laatste drie ronden van het 2e Europese Keeztoernooi.

Na de prijsuitreiking  is er nog de mogelijkheid om na te praten, een drankje te drinken, etc.

Zondagochtend: Op zondagmorgen na het ontbijt nemen we weer de bus naar Nederland.

Kleding

Het kledingvoorschrift voor dit weekend is makkelijk: Oranje!

Wie zoeken we?

Gezellige peren die zin hebben om de wisselbeker te veroveren op onze oosterburen. Mensen die vooral lol in het spel hebben en uit zijn op een gezellig gezamenlijk weekendje weg.

Die beker moet wel weer mee terug, anders gaan ze daar straks het altijd mooie “auf wiedersehen” voor ons zingen. We gaan uit van een gezellig weekend waar we leuke mensen mogen ontmoeten voor een gezellig potje Keezen.

Kosten

De kosten voor het weekend bedragen €175,00 per persoon, hiervoor krijgt u:

  • De busreis van en naar Keulen
  • Twee overnachtingen in een tweepersoonskamer (o.b.v. een tweepersoons bezetting). Inclusief lakens & handdoeken en ontbijt. 
  • Rijn reisje op zaterdag
  • Deelname aan het toernooi 
  • én het buffet tijdens de Keezdrive.

Had ik al gezegd dat die wisselbeker wel weer mee terug moet, zodat wij dan het altijd mooie “Schade Deutschland – alles ist vorbei!” mogen zingen!?

Schrijf je nu in via de inschrijflink: https://keezdrive.keezbord.nl/keezdrive/participantreg?event=54